Prepare for more – The Game is (P)on!

Ben jij geïnteresseerd in het Management Traineeship van Pon? Dan is onze business course The Game is (P)on! een must! The Game is (P)on! is de beste manier om op spectaculaire wijze een kijkje te nemen in de wereld van Pon en te laten zien dat er een potentiële Management Trainee in je schuilt. De eerstvolgende editie van The Game is (P)on! staat net als de editie van voorgaande jaren garant voor een onvergetelijke ervaring en is wellicht de meest unieke Business Course van het jaar. Je uithoudingsvermogen én management skills worden op de proef gesteld, maar teamspirit staat voorop!

Welkom in de wereld van Pon!

De wereld van Pon is groot! Pon heeft meer dan 80 dochterbedrijven in
32 landen, verdeeld over vier continenten. Pon is producent, importeur en dealer van o.a. auto's, vrachtwagens, fietsen, motoren en grondverzetmachines. Daarnaast verzorgt Pon ook onderhoud, reparatie, engineering en financiële dienstverlening aan klanten. Als trainee ga je dan ook aan de slag in bijvoorbeeld Sales, Service, Supply Chain, Engineering of Marketing. Wil je weten wat Pon nog meer te bieden heeft? Pon neemt je op een unieke wijze mee door het bedrijf. Laat zien dat jij het Traineeship van Pon aan kan en ga met je team de strijd aan met elkaar én met jezelf.

×

Schrijf je in en win één van de felbegeerde wildcards voor het Pon Management Traineeship

The Game is (P)on! is de beste mogelijkheid om de indrukwekkende wereld van Pon mee te maken. Voor deze business course zijn wij op zoek naar potentiële trainees in de eindfase van hun masterstudie. Wij zijn op zoek naar studenten met een economische, bedrijfskundige of technische achtergrond. Beschik je ook over ambitie, ondernemerschap, een commerciële instelling en durf jij de uitdaging aan?! Geef je dan op!

Wanneer?

Pon 24 steken wij in 2017 in een nieuw jasje, met als werktitel 'The Game is (P)on!'. De eerstvolgende editie staat gepland op 3 mei 2017.

Prepare for more: The Game is (P)on!

We hebben slechts 24 plekken beschikbaar. 

Vanaf 17 maart 2017 kun je je aanmelden via de link op deze pagina. Hier kun je jouw gegevens achterlaten en dien je een aantal vragen te beantwoorden. Vervolgens neem je deel aan een online assessment en tot slot vragen we je een korte video voor ons op te nemen. Op basis hiervan word je na de eerste selectieronde mogelijk uitgenodigd voor een interview.

LET OP: dit evenement is alleen voor Nederlandstalige (master)-studenten. De beoogde startdatum van het Traineeship is najaar 2017. De Game is (P)on! Business Course is onderdeel van de selectieprocedure voor het Management Traineeship. Deelname aan The Game is (P)on! is alleen mogelijk indien je solliciteert. De exacte locatie en programma houden we geheim. Dit krijg je te horen zodra je geselecteerd bent.

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen aan The Game is (P)on!, maar wil je toch solliciteren naar het Pon Management Traineeship. Dat kan! Je kunt solliciteren via de reguliere sollicitatieprocedure (klik hier). Daarnaast vragen we je om jouw motivatie & CV (in het Engels met pasfoto), alsmede de reden waarom je niet aanwezig kunt zijn tijdens The Game is (P)on! te mailen naar Annelouk Pfennings (Talent Development Manager) en Lotte van den Berg (Corporate Recruiter) via trainee@pon.com.